Bezorging

Naast dat u de meubels bij ons zelf kunt ophalen, bezorgen wij ook in heel Nederland voor €75,-. Bij de levering monteren wij het onderstel direct op de door u aangewezen plek. 

Ongeveer een week voordat de levering plaats vindt maken wij de planning en zullen wij u op de hoogte stellen van de datum en het dagdeel. Wij stellen het erg op prijs als u zelf aanwezig kunt zijn tijdens de bezorging, zodat alles vlekkeloos verloopt. Voor eventuele schade gedurende de levering zijn wij namelijk niet aansprakelijk. Met uw aanwezigheid doen wij er alles aan om dit proces vlekkeloos te laten verlopen!

 * Voor bezorgen buiten Nederland dient er contact op genomen te worden via info@cheffurniture.nl. Op basis van de afstand kunnen wij u informeren betreft de kosten voor de levering. 

* Bij online aankopen van woondecoraties gelden er andere leveringsvoorwaarden. Dit is afhankelijk van elk product en is beschreven in de productbeschrijving.

Niet goed, geld terug.

Omdat wij altijd kwaliteit willen leveren is het bij Chef Furniture: Niet goed, geld terug!

Wij zijn de afgelopen jaren door de reacties van onze klanten erg overtuigd van onze meubels. Hierdoor krijgt u uw geld terug als u niet tevreden bent met uw aankoop of wij wisselen deze in voor een nieuwe meubel. Die garantie willen wij u namens Chef Furniture graag geven!