Chef furniture

De boomstamtafel specialist van Nederland!

Contact

Onze Collectie

Bij Chef Furniture hebben we een passie voor het creëren van unieke en natuurlijke interieurproducten die jouw huis transformeren tot een oase van natuurlijke schoonheid. Elk houten blad van onze suar boomstamtafels is met de hand gemaakt, waardoor het uniek is en een eigen identiteit en charme heeft. Verfraai jouw interieur met onze duurzame suar collecties en voeg vandaag nog een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan jouw huis. Bij Chef Furniture staan we altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden wij een professionele levering- en montageservice.

Meest Complete Suar Boomstamtafel Leverancier

Chef Furniture is de specialist in Suar boomstamtafels, losse tafelbladen, eettafels en boomstam salontafels in Nederland. Naast Suar bladen leveren wij ook Mahonie, Teak, Eiken en andere hardhouten boomstambladen. Een boomstamtafel geeft uw kamer een luxueus en warm gevoel. Wij doen de productie voor het grootste gedeelte zelf en het hout is minimaal een half jaar op natuurlijke wijze gedroogd en de boomstamtafels gaan daarna nog minimaal 4 weken in de oven, waarna ze in onze werkplaats in Nederland perfect worden afgewerkt en behandeld.

De houten tafelbladen kunnen gebruikt worden als eettafel, maar ze zijn ook perfect als bureau, vergadertafel of bijvoorbeeld als keukenblad. Van dezelfde houtsoort maken wij ook robuuste consoles en salontafels, die ook uit slechts één stuk hout bestaan. De suar boomstamtafels van Chef Furniture zijn gemaakt uit één groot stuk hout. De meeste andere tafels die u online vindt, bestaan uit verschillende losse onderdelen. Onze voorraad bestaat altijd uit veel verschillende soorten tafelbladen, die te zien zijn in onze showroom in Meppel, Nederland.