Chef Furniture is de meest complete- en voordelige leverancier van Suar tafelblad in Nederland. Met een eigen fabriek komt er geen leverancier tussen en kunnen wij elke maat, soort en dikte leveren. Je kunt de eettafel zelf samenstellen en eigen metalen tafelpoten kiezen. Naast tafels hebben bieden wij ook nog andere boomstam meubelcollectie aan.

De liefde voor Suar boomstamtafels 

Chef Furniture is opgericht in 2017 door twee vrienden met dezelfde ambitie en droom. Wij willen onze creatieve en innovatieve gedachten ongelimiteerd de ruimte geven om op deze manier mooie producten van hoge kwaliteit aan te bieden op de meubelmarkt.

Onze droom is voortgekomen uit onze stageperiode in Indonesië. Naast de liefde voor het land werden wij ook spontaan verliefd op de unieke inrichtingen en meubels. De unieke uitstraling van de Suar boomstamtafels uit 1 massief stuk konden wij niet negeren. Vanaf dat moment leeft er bij ons een erge drang om ook Nederland kennis te laten maken met deze ambachtelijke meubels. 

Het produceren van unieke boomstam meubels 

Chef Furniture werkt onder andere nauw samen met een meubelfabrikant in Indonesië, vandaar dat wij de volledige vrijheid hebben om onze creatieve ideeën te laten produceren. Op deze manier wordt er een innovatieve en creatieve wending gegeven aan de hedendaagse meubelmarkt. Het is toch leuk om net wat anders in huis te hebben?

Chef Furniture is een voorstander van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De werknemers die werken aan de productie van de meubels van Chef Furniture krijgen dan ook meer dan een modaal inkomen, gratis huisvesting en een zorgverzekering van ons. Daarnaast is al het hout wat wij gebruiken FSC gecertificeerd.