1) We zijn trots op ons vakmanschap. Met de hand afgewerkt in Nederland.

Chef Furniture opende zijn deuren voor klanten in 2017. Sindsdien zijn wij de trotse verkoper van enkele van de meest exquise massief houten eettafels in Nederland. Onze meubels worden ter plaatse zorgvuldig afgewerkt door de vaardige handen van onze meester-timmermannen om topkwaliteit te garanderen in elke centimeter van ons product.

2) Maatwerk. Wij willen dat u controle heeft over hoe uw meubilair eruit ziet.

Toevoegend aan de uniekheid van uw eettafel, bieden wij u ook de meest unieke combinatie die u altijd al wilde - Een viering van houten tafelblad met op maat gemaakte metalen poten. Bovendien kunt u ook de lengte en hoogte van uw tafel naar wens aanpassen.

3) Ongeëvenaarde garantietermijn en ondersteuning na verkoop.

Wij bieden een eenmalige reparatie van eventuele scheuren die zich binnen een half jaar na de aankoopdatum kunnen voordoen. Als uw tafel binnen het jaar geen tekenen van scheuren vertoont, zal hij tijdens zijn levensduur niet scheuren omdat hij goed gedroogd is! Aangezien uw tafel met houten platen een levend object is, heeft het de neiging om te "bewegen" naargelang de omstandigheden van zijn omgeving. Deze beweging zal een continu proces zijn totdat de tafel volledig aan de omgeving is aangepast, waardoor de beweging stopt.

4) Hoogste kwaliteit tegen de meest concurrerende prijzen. Geen fancy showroom, detailhandelaars of tussenpersonen.

Wij controleren elk aspect van de productie van onze meubelen, zodat de prijs tot een minimum beperkt blijft en de kwaliteit optimaal blijft. Vanaf het moment dat we elk meubelstuk met de hand uitzoeken bij de bron, tot het lakken ervan hier in Nederland, tot de veilige levering van uw meubelstuk bij u thuis. Dat is hoe we onze lage prijzen kunnen handhaven, door de tussenpersonen uit te schakelen.

5) Schoonheid wordt niet aan het toeval overgelaten. Kies uw favoriete stuk uit in onze showroom. Elk stuk van onze houten platen wordt door ons met de hand uitgezocht. Ons magazijn is altijd goed gevuld met vele suar bladen in verschillende afmetingen.