Onze Suar houten tafels zijn voorzien aan beide uiteinden van een metalen draadeind, worden volledig fijn geschuurd en behandeld geleverd, zodat u direct gebruik kunt maken van uw boomstamtafel of een ander meubelstuk. Wij bieden verschillende behandelingen en kleuren aan. Elke behandeling is op basis van een speciale olie of lak voor meubels die intensief gebruikt worden. Er zullen geen kringen en vlekken ontstaan. Echter raden wij wel aan om zo snel mogelijk gemorste vloeistoffen schoon te maken.

Door het aanbrengen van de lak met een 3-laag behandeling zorgt het ervoor dat uw tafel goed beschermd is. Met het aanbrengen van de lak en olie is het niet mogelijk om de 100% natuurlijk kleur te behouden. Door onze verschillende typen afwerking kunt u kiezen voor een natuurlijke, iets donkere of een donkere behandeling. Wilt u uw boomstamtafel of een ander meubelstuk een andere behandeling geven dan is dat ook mogelijk!

Komen er toch kringen op uw suar boomstamtafel of wordt de lak minder na lange tijd, dan is het mogelijk om het lichtjes te schuren met schuurpapier nummer 240 en de tafel opnieuw te behandelen met het bijgeleverde potje die u voor deze situaties kunt gebruiken.

Zowel de olie- als lak behandeling zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk en bij ons te bestellen! Wij weten dat u dol zult zijn op uw nieuwe aankoop en dat u er goed voor wilt zorgen. Heeft u daarom nog meer vragen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.